Maria Păuna, make-up artist pentru personalități de talie mondială: Sting, Johnny Depp, Alanis Morisette

Maria Păuna, make-up artist pentru personalități de talie mondială: Sting, Johnny Depp, Alanis Morisette

Într-o atmosferă intimă și relaxantă, Maria Păuna a vorbit deschis despre frumusețe, dermopigmentare, importanța alegerii unui specialist și cursurile acreditate pe care le susține cu pasiune și pentru care a luptat ani de zile cu birocrația. A reușit pentru că pasiunea pentru meseria sa a înarmat-o cu răbdare și perseverență. Extrem de pozitivă, Maria ne-a dezvăluit și cum de-a lungul timpului a machiat personalități de talie mondială din lumea showbiz-ului, printre care Sting, Johnny Depp, Alanis Morisette, China Forbes (Pink Martini), Fifi Chachnil, Lauder Leonard, Tara Jarmon, Laurance Guedj Alphandary (l’Atelier Maquillage Paris), Gabriella Cilmi, Nelly Furtado, și mulți alții.

 

Lipstik Sushi Party s-a încheiat cu un tort fabulos!

În prezent, Maria Păuna Academy adună sub tutela sa cele mai complete, consistente și integratoare module de calificare în machiaj, stilizare sprâncene și dermopigmentare din România și este singura entitate educațională de profil, recunoscută internațional francizată cu renumita școală italiană a celebrului inventator Toni Belafatto.

  • În urma demersurilor de standardizare la nivel european a legislației, Maria Păuna Academy devine unica școală din România, acreditată în Uniunea Europeană. Astfel, până în prezent, Academia are absolvenți din România, Marea Britanie, Grecia, Italia, Spania, Austria, Japonia, Africa de Sud s.a.m.d.

  • Gradul ridicat de calificare, tehnica din Studioul Maria Păuna, cât și paleta diversă de materii predate, aduce Maria Păuna Academy la rangul de cea mai bine cotată instituție de învățământ din domeniul dermopigmentării și nu numai. Maria Păuna reprezintă o emblemă a excelenței atât în make-up, cât și în arta dermopigmentării.

  • În România, Maria Păuna s-a bucurat de succes în două mari emisiuni de make-up: ‘’Frumusețe pe muchie de cuțit”, și Crede în tine”. De asemenea, Maria Păuna face: machiaj de teatru și colaboreaza cu Doina Levintza, machiaj de televiziune la emisiunile mai sus menționate, machiaj de cabaret la Paris pentru renumituldesigner Fifi Chachnil, machiaj de beauty, de scenă pentru L’oreal Paris în colaborare cu Alexandre de Paris, renumitul hair-stylist al lui Coco Chanel, Suki Zukri, Claude Juliard, celebrul visagist din Franța, Laetitia Guenaou, hair-stylist și ambassador L’oreal Profesionel, machiaj pentru ședințe foto, cover Atelier du Sourcil Paris, machiaj de videoclipuri și scenă, make-up artist pentru designeri celebri: Cătălin Botezatu, Irina Schrotter, Răzvan Ciobanu, Stephan Pelger, Ingrid Vlasov, Catinca Roman, Mihaela Glăvan și alții.

  • În ultimii ani, Maria Păuna și-a asumat rolul de pionier și evanghelist al artei dermopigmentării, reușind prin demersuri de cercetare, educație și legislație să pună România pe harta internațională a machiajului semipermanent. România are acum legislație în domeniul dermopigmentării, aliniată la standarde europene și internaționale, elaborată de Maria Păuna.

  • Maria Păuna Academy este în prezent singura entitate educațională din România, care eliberează certificate recunoscute la nivel internațional, deține primul manual de tehnologie, metodologie și practică în arta dermopigmentării și de asemenea prima carte scrisă în colaborare cu Toni Belfatto : „Secretele machajului hiperrealist”, educând până în prezent peste 200 de participanți la programele de formare și reconversie profesională. Atât standardele extrem de ridicate pe care le-a atins în carieră, cât și abilitatea de a preda mai departe cunoașterea, Maria Păuna le-a dobandit printre altele avându-i la rândul său ca profesori, pe unii dintre cei mai reputați mentori din industrie. Printre acesția se numară Gina Brooke, make-up artistul Madonnei, cât si esteticianul personal al vedetei, Michelle Peck, cea care i-a făcut acesteia inaugurarea Academiei în anul 2009 la București, precum și Toni Belfatto, exponent global al artei dermopigmentării și Președintele Asociației Italiene a Dermopigmentiștilor.

  • Detalii: www.mariapauna.ro

Lasă un răspuns