Masajul anticelulitic, o armă indispensabilă în războiul cu celulita

Masajul anticelulitic, o armă indispensabilă în războiul cu celulita

Masajele special concepute pentru a exercita o presiune asupra ariilor afectate de celulită sunt denumite masaje anticelulitice și sunt printre cei mai importanți aliați în lupta împotriva celulitei enervante.

Bineînțeles, pentru a te asigura că scapi de tot de aspectul de coajă de portocală și a avea rezultate cât mai spectaculoase, ceilalți aliați au și ei un rol la fel de important. Mai exact hidratarea corespunzatoare a țesuturilor și organelor, o alimentație sănătoasă și echilibrată, bogată în legume și fructe și o viață cât mai activă.

Masajul anticelulitic ajută sistemul circulator și limfatic și este, de asemenea, benefic pentru acele zone mai dificile care nu pot fi întotdeauna vizate prin exerciții, cum ar fi partea interioarî a genunchiului sau coapsa superioară. Prin aceste tehnici de masaj se comprimă sau se strâng în mod alternativ depunerile de grăsime și se frământă mușchii din zonele afectate pentru a îndeparta grăsimea de sub țesuturi.

După aplicarea frecventă a tratamentului prin masaj anticelulitic, aspectul pielii se schimbă, iar suprafața este vizibil mai frumoasă și mai tonifiată.

Masaj anticelulitic: cum scapi de celulită cât mai rapid cu cele mai bune tratamente.

Scopul principal al masajului anticelulitic, indiferent de tehnica aplicată, este de a manipula pielea și de a dispersa celulele adipoase de sub piele astfel încât, aceastea să fie mai uniforme și să se răspândească în loc să se acumuleze într-un singur loc.

Masajul ajută întocmai la îmbunătățirea aspectului, la îndepărtarea și dispersarea grăsimii din zonele afectate, făcând pielea mai fină la atingere. Acest rezultat poate fi obținut cel mai bine cu ajutorul masseurilor profesioniști într-un spa sau un salon care oferă cele mai bune terapii și tratamente coprorale. Aici există, de asemenea, creme speciale, loțiuni, scruburi și uleiuri esențiale eficiente care sunt utilizate în acest proces.

Anumite creme pot conține ingredinte contraindicate unor persoane cu probleme de sensibilitate a capilarelor sau cele cu efect termic de încălzire sunt contraindicate persoanelor cu varice. Se poare recurge la masajul cu ulei de măsline cu zaț de cafea, de altfel foarte eficient prin efectul ușor abraziv care exfoliază stratul de celule moarte, cafeină are un puternic efect anticelulitic, iar uleiul de măsline hidratează intensive pielea.

Tehnici de masaj anticelulitic

Masajul anticelulitic poate fi uneori dureros, depinde însă și de nivelul avansat la care este afectată pielea de celulită. Acesta se efectuează strict pe zonele cu probleme, iar pentru rezultate cât mai rapide și vizibile, acest masaj trebuie efectuat de 2-3 ori pe săptămână. Totodată este important să continui tratamentul și acasă prin aplicarea cremelor anticelulitice și efectuarea unui automasaj după duș.

Un masaj anticelulitic se concentrează pe îndepărtarea grăsimii și netezirea zonelor cu probleme cu ajutorul diferitelor tehnici de masaj prin mișcări rapide și ferme pe piele, masaj prin ciupire, tehnica perierii, presiunea cu pumnul strâns.

Pe lângă masajul anticelulitic clasic se pot efectua și alte proceduri minune pentru a da lovitura de grație celulitei. Mai exact, tratamente corporale anticelulitice cum ar fi tratamentul anticelulitic cu oxigen activ Thalgo High Precision Body Shaping. Tehnologia exclusivă Thalgo ajută la anularea procesului de generare a celulitei și reactivează oxigenarea țesutului.

 

Preț sedință masaj anticelulitic 80 lei – 50 min

Preț pachet 8 sedințe 550lei – valabilitate 1 lună

Lasă un răspuns