The Ultimate Thriller- The Michael Jackson Tribute Live se mută la Sala Polivalentă

The Ultimate Thriller- The Michael Jackson Tribute Live se mută la Sala Polivalentă

The Ultimate Thriller- The Michael Jackson Tribute Live se mută la Sala Polivalentă

Primul concert al trupei lui Michael Jackson va avea loc pe 7 iulie la Sala Polivalentă. Vremea nefavorabilă anunțată de meteorologi pentru ziua de joi a schimbat decizia organizatorilor de a mai susține concertul în Piața Constituției. Music Management Event a vrut să evite orice risc și a decis schimbarea locației împreună cu managementul artiștilor. „Ne dorim să oferim publicului cele mai bune condiții de vizionare a show-ului. Încercăm să evităm pe cât posibil ca aversele anunțate pentru seara zilei de joi să strice calitatea concertului, unul ce se bazează pe multe efecte vizuale. Sala Polivalentă găzduiește circa 7000 de persoane, capacitate care, din păcate pentru organizatori limitează numărul de bilete ce se mai află puse la vânzare. La ora actuală au mai rămas foarte puține bilete disponibile”, a declarant Florina Constantinescu, event planner Music Event România. Sala Polivalentă este locul unde repetă și în prezent Jennifer Batten, Sam Sims, Darrell Laurent Smith ori La Velle Smith jr. Biletele cumpărate sunt valabile pentru noua locație, fiecare categorie păstrând modalitatea de acces. În plus, vor exista puncte de catering și băuturi.

Membrii trupei lui Michael Jackson s-au reunit în premieră mondială pentru prima dată în România la 7 ani de la moartea regelui pop. Repetițiile s-au defășurat în condiții foarte bune iar artiștii s-au declarat încântați să susțină concertul aici și au pregătit publicului o seară de neuitat.

Au petrecut o seara traditională

Membrii trupei lui Michael Jackson au petrecut o seară românească la Terasa Berarilor. Pe lângă preparatele tradiţionale româneşti ei au fost întâmpinaţi şi de lăutari. Muzica tradiţională românească i-a fascinat pe artiştii veniţi de pe trei continente, motiv pentru care au filmat îndelung momentele artistice. Desi petrecerea i-a fascinat, artistii s-au retras înainte de miezul nopţii pentru că dimineaţă au reluat repetiţiile.

IMG_0444
Michael Prince fascinat de muzica de petrecere
13570151_10206516066682878_726388399_o
Membrii trupei lui Michael Jackson au filmat artistii romani

13570293_10206554175999090_561576452_o

Lasă un răspuns