Mobilitate, sănătate, relaxare cu WaterBike®

Mobilitate, sănătate, relaxare cu WaterBike®

În prag de iarnă, când ne pregătim să tragem linie și să vedem câtă grijă am avut de noi anul acesta, mai putem încă să facem ceva pentru propria sănătate și stare de bine. Iar, contrar așteptărilor, efortul depus poate fi minim și cu reale beneficii atât în plan fizic, cât și psihic.

Deschis în luna mai 2016, primul centru WaterBike® din România, lider mondial în aquabiking-ul individual în cabina privată, poate constitui o soluție pentru a încheia anul într-un mod pozitiv și cu rezultate vizibile. Secretul constă, în primul rând, în efectul binefăcător al apei, dar și în mișcările de pedalare susținute de aceasta.

Potrivit pentru orice categorie de public, indiferent de vârstă (preferabil peste 16 ani), sex, sau experiență și antrenament în diverse sporturi, WaterBike® oferă programe diverse pentru probleme variate. Astfel, indiferent că se apelează la această metodă pentru recuperare medicală (dureri articulare ale membrelor inferioare, leziunea meniscului sau a ligamentelor, etc), tonifierea sistemului cardio-vascular, menținerea sau recăpătarea formei (în cazul viitoarelor și proaspetelor mămici), ameliorarea celulitei și eliminarea kilogramelor în plus, tonifierea părții inferioare a corpului sau pur și simplu pentru relaxare, la WaterBike® oricine poate beneficia de un program potrivit nevoilor sale. Astfel, printre categoriile mari de programe, se numără cele dedicate slăbirii și eliminarii celulitei, vitalității și recăpătării tonusului muscular, dar și programele specifice, dezvoltate special pentru anumite probleme.

Doar pe parte de recuperare medicală, WaterBike® și-a demonstrat de-a lungul timpului în nenumarate rânduri eficacitatea în recăpătarea mobilității membrelor inferioare, prin aportul deosebit al apei. Aceasta nu doar permite efectuarea mișcărilor într-un mediu blând, care susține articulațiile fără să le obosească, dar opune și rezistență atât de necesară pentru dezvoltarea musculaturii, contribuind totodată la diminuarea progresivă a durerii cauzate de diverse patologii (ex: artroză). Totodată, apa masează în timpul exercițiilor partea inferioară a corpului, inducând un drenaj activ și ajutând la eliminarea senzației de picioare obosite. Alături de toate aceste efecte benefice, se adaugă și senzația de relaxare, obținută atât datorită apei, cât și a cromoterapiei din cabina de aquabiking. În acest fel, WaterBike® este modul ideal atât pentru a-ți începe ziua, cât și pentru a o încheia.

flyer_fata

Iar pentru ca iarna e aproape, nu doar programele pregătite sunt de partea publicului divers, ci și ofertele pregatite de WaterBike®. Astfel, până pe data de 31 decembrie, oricine poate beneficia de oferta specială pentru programul VIP de doar 99 euro / lună (o reducere de 50%). De asemenea, pentru persoanele care doresc să le facă celor din jur un cadou original, WaterBike® a lansat voucherele-cadou de Crăciun. Așa că acum le puteți oferi o stare de bine unică oamenilor dragi!

WaterBike® este un sistem inovator, lider la nivel mondial în Aquabiking-ul individual în cabina privată, cu peste 200.000 de clienți și 700 de de mașini care operează în Franța și în străinătate. În România, primul centru WaterBike® și-a deschis porțile în luna mai 2016, iar de atunci contribuie atât la starea de bine a clienților și la eliminarea kilogramelor în plus, cât și la recuperarea medicală a persoanelor cu probleme de mobilitate a membrelor inferioare și a bazinului.

Lasă un răspuns