Nadir, dezvăluiri la „Fashion Kids”

Nadir, dezvăluiri la „Fashion Kids”

În cadrul emisiunii de fashion și lifestyle pentru copii din România – „Fashion Kids”, cele mai în vogă vedete vorbesc deschis despre copilăria, pasiunile și dorințele lor. După Antonia și Alex Velea, Claudia Neghină, Alina Eremia, Iulia Albu, Andreea Bălan, Smiley, Delia, Andreea Bănică, a venit rândul artistului Nadir, să vorbească despre copilăria și visurile sale.

Nadir a făcut dezvăluiri în premieră despre copilăria, pasiunile și dorințele sale în cadrul emisiunii Fashion Kids de la Nova Tv. La doar 10 ani și-a descoperit dragostea și chemarea pentru muzică. Asta pentru că tatăl său cântă, sora l-a încurajat, toată familia practic, a pus umărul la reușita lui. Michael Jackson este artistul care i-a marcat copilăria. Toată ziua o aloca muzicii, chiar și în timpul liber preferă să asculte diverse stiluri muzicale. Totuși are o mare pasiune, și anume sporturile extreme. Se autodefinește ca o fire extrem de sensibilă, trăiește în prezent și nu îi place să își facă planuri de viitor. Matematica a fost materia preferată din școală iar mâncarea libaneză o adoră. A jucat fotbal de performanță, de aceea, acesta este sportul ce îi place și încă, îl mai practică. Bianca a aflat chiar și ce desene animate i-au plăcut lui Nadir când era mic: Tom & Jerry, iar orașul în care s-ar muta este Londra.

Producătorul Adela Diaconu și prezentatoarea emisiunii Bianca Drăghiciu vă invită să urmăriți emisiunea pentru a descoperi cum și-au petrecut vedetele copilăria, ce pasiuni au, dar și noutăți din viața profesională și personală.

Prezentatoarea emisiunii, Bianca Drăghiciu este o fetiță frumoasă și talentată, care a câştigat titlul de “Super Model of the World” dar şi premiul special al juriului la concursul Little Miss World Universe 2016″, desfăşurat în Bodrum, Turcia. Bianca este dezinvoltă, spontană, adoră ceea ce face și acest lucru se vede pe micul ecran, avand mare succes la public. Emisiunea a fost premiată la mai multe gale de televiziune din România, pentru cea mai bună emisiune de fashion și lifestyle pentru copii.

Lasă un răspuns