Nasrin Ameri a încercat machiajul arăbesc pentru nunta!

Nasrin Ameri a încercat machiajul arăbesc pentru nunta!

În ultimul timp vedetele au început să participe la diferite cursuri de machiaj care să le ușureze munca în fața oglinzii. Astfel, după Valentina Pelinel, Bianca Drăgușanu, Cristina Cioran, Diana Bart, i-a venit rândul și vedetei Antena Stars, Nasrin Ameri, să participe la cursul de automachiaj realizat de Elena Ciftci, cea care a deschis prima Academie de Machiaj și Automachiaj din România.

Recent în București trainerul make up artist Elena Ciftci a susținut un nou curs de bază pentru începători care într-una din zile a avut ca temă machiajul arăbesc. Invitata de onoare fost frumoasa Nasrin Ameri aleasă ca model pentru prezentarea acestui tip de machiaj care acum face furori în România.“Putem spune despre Nasrin că atât trăsăturile ei, cât și numele ne duc cu gândul la țările persane, nume care semnifică denumirea unei flori specifică acestei țări. Evident cursantele au fost foarte încântate de apariția lui Nasrin purtând acest machiaj care cu siguranță o definește!” a declarat Elena Ciftci.

De asemenea prezentatoarea tv de la Star Matinal-ul de weekend a fost plăcut surprinsă  de rezultatul final și a declarat că i-ar plăcea ca acesta să fie unul din machiajele pe care le va purta la nuntă. Frumoasa vedeta de origine iranian-persană ne-a confirmat că toate persoanele cu care a avut contact în acea zi au fost foarte entuziasmate de spectaculosul machiaj care i se potrivește perfect!

 

Pe lângă cursurile de automachiaj, Elena mai susține și cursuri de bază în machiaj. Sunt cursuri intensive, care durează 2 săptămâni și pe care Elena le susține în fiecare zi, de luni până vineri, în două grupe – una de dimineață și una seara, special pentru cursantele care vin să învețe după orele de serviciu. Cursurile sunt acreditate de Ministerul Muncii, participantele obținând la absolvire o diplomă acreditată și putând lucra efectiv la makeup artist. În plus, în timp ce studiază, ele beneficiază și de o ședință foto și au ocazia să practice toate detaliile învățate pe cele mai cool și mai renumite chipuri de vedete, precum Bianca Drăgușanu, Valentina Pelinel, Crina Matei, Ilinca Vandici.

La Cursurile de bază în machiaj By Elena Ciftci se pot înscrie toate cele care doresc sa pătrundă în tainele acestei arte a makeup-ului, să afle tehnicile de corectare sau cele de aplicare a fardurilor, să aleagă cosmeticele cele mai potrivite fiecărei persoane pe care o machiază, să îi pună în evidență trăsăturile și frumusețea naturală, să ascundă micile imperfecțiuni, să mascheze riduri pentru tenul matur, să aleagă nuanțele cele mai adecvate și să se joace creativ cu ele.

Până la sfârșitul acestui an cursurile au un pret promoțional, cu reducere 50% și au loc la salonul Beauty Star Center, în Piața Alba Iulia, Nr 6, bloc I 5, Sc 2, ap 28, etaj 1, rond Alba Iulia (lângă restaurantul El Bacha). Îi poți scrie pe email ciftcielena@yahoo.com, sau o poți suna pentru înscrieri sau programări la tel. 0754211021.

Mai multe detalii și noutăți poți afla pe facebook-Ciftci Elena Make Up artist, site: www.ciftcielena-makeupartist.ro.

Lasă un răspuns