OFSD Brașov promovează valorile și tradițiile românești 

OFSD Brașov promovează valorile și tradițiile românești 

OFSD Brasov a  celebrat ia românească în vizită la Camera Deputaților, la invitația președintei OFSD Brașov, deputatul Roxana Mînzatu. Brașovencele prezente au purtat toate ia românească ce merită celebrată zi de zi. 

Această vizită a marcat și finalul primelor 6 luni de mandat ale deputatului Roxana Mînzatu care și-a prezentat realizările, dar și proiectele viitoare.  Acestea au asistat la o parte din şedinţa Camerei Deputaţilor, la proiectul de Lege pentru aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernuui privind stabilirea unor măsuri de simplificare la nivelul administraţiei publice centrale. La Senatul României au putut urmări desfășurarea unei ședinte de plen. Astfel au fost vizitate cele mai importante zone ale clădirii. dar și ambele săli de plen.
Alături de femeile social democrate au venit să le întâmpine Marius Dunca ~ senator și Președintele PSD Brasov,  dr. Florin Ortan ~ senator și Președinte Org. Mun PSD, Viorel Chiriac – deputat, care le-au spus doamnelor că se vor implica și vor susține proiectele propuse de femeile social democrate prin Roxana Mînzatu ~ deputat și Președinte OFSD Brașov și Adela Diaconu ~ Președinte OFSD mun. Brasov.

 

Lasă un răspuns