Olga Bălan, colaborare cu un interpret din Turcia!

Olga Bălan a înregistrat o piesă cu un interpret din Turcia, pe nume Inanc Inanc. Cei doi au intrat în studio în București și au realizat mai multe ședințe foto în diverse locații bucureștene, urmând să înregistreze și un videoclip în Istanbul.

Piesa se numește ”Bine ai venit” și este compusă de Vlady Cnejevici, iar versurile sunt scrise de Nana Cnejevici. De altfel, Nana a fost și cea care i-a însoțit în periplul lor prin București, în mai multe locații în care au realizat ședințe foto și s-au distrat. Au fost la Muzeul Satului, apoi s-au plimbat prin Herăstrău, iar ultimul cadru al ședinței foto a fost făcut în Parcul Tineretului, acolo unde au și pescuit. Fotografiile au fost realizate de iubitul Olgăi, Dragoș Zaharia, grafician și fotograf de profesie, iar melodia a fost înregistrată în studioul lui Vlady Cnejevici. „Inanc, Inanc este un artist foarte talentat. Mă bucur că l-am întâlnit… Ne-am plăcut încă de la început și mă bucur că vocile noastre se potrivesc. Îi mulțumesc pentru colaborare, cât și Nanei și lui Vlady Cnejevici”, ne-a spus Olga Bălan.

Cântăreața și artistul din Turcia, Inanc Inanc intenționează să filmeze și un videoclip la această piesă, în Istanbul. Sâmbătă, 6 octombrie, Olga a susținut un moment artistic la ”Zilele toamnei” de la ”Cafeneaua actorilor” din Parcul Tineretului, iar săptămâna viitoare, vineri, 12 octombrie, actrița și cântăreața noastră va cânta pe scena Teatrului Constantin Tănase, alături de Adrian Enache, în cadrul spectacolului ”Un cântec… o glumă”.

 

Artista a luat lecții de box…

Olga și-a dorit să ia și lecții de box, iar dorința i-a fost îndeplinită. Ocazia a venit odată cu înmânarea unor diplome de excelență, pe care le-a primit din partea a două instituții. Cântăreața și actrița Olga Bălan a primit două distincții din partea a două personalități din lumea boxului. Prima diplomă a venit din partea Ligi Profesioniste de box ”Ringul” și cealaltă din partea Federației Române de box. Una dintre ele i-a fost oferită artistei de către Daniel Sorin Ciuvăț, iar cea de a doua i-a fost înmânată de către campionul de box Marian Cocoș. Cu acest prilej, Olga a primit și câteva lecții de box. Așa încât, acum nu-i mai este teamă că ar fi atacată de careva.

Lasă un răspuns