Recapătă-ți vitalitatea părului în 5 pași!

Recapătă-ți vitalitatea părului în 5 pași!


Expunerea constantă la soare, băile frecvente în mare sau în piscină și schimbările bruște de temperatură afectează semnificativ sănătatea părului.

Hairstylistul Andreea Nicolau ne dezvăluie 5 secrete ușor de pus în practică, pentru ca părul să își recapete vitalitatea și aspectul sănătos.

  1. Tratament reparator pentru păr

Este esențial să ai grijă de podoaba ta capilară cu ajutorul specialiștilor, pentru a preveni căderea părului și aspectul său uscat. Odată ce ajungi la un salon de înfrumusețare cu servicii premium (pentru că meriți ce este mai bun), alege doar produse de calitate, optime pentru tipul tău de păr. La saloanele de coafură există tratamente intensive în vederea reconstrucției și recuperării sănătatii firului de păr. Sistemul reparator Hair Repair System de la Joico este recunoscut de către specialiști ca fiind soluția împotriva părului casant. Acest tratament implică 4 pași. Prima dată se aplică pe păr Clarifying Shampoo, un produs profesional de îngrijire capilară, care purifică, hidratează și netezește. Acest șampon îndepărtează depozitul de minerale și de impurități. Odată ce părul este spălat, se folosește Cuticle Sealer, un serum de păr care descurcă, neutralizează și oprește oxidarea. Mai mult, acest produs profesional reduce nivelul de degradare, netezind și fortificând astfel cuticula. Acest pas ajută la catifelarea și descurcarea părului, sporindu-i elasticitatea. Sistemul Reparator pentru păr de la Joico implică și folosirea produsului Deep- Penetrating Reconstructor, care protejează și reduce ruperea firelor de păr. Astfel, se previne decolorarea părului și se reconstruiește firul de păr din interior, oferind suport pigmenților de culoare. Pasul 3 îmbunătățește elasticitatea, strălucirea, maleabilitatea și calitatea părului. Ritualul capilar se încheie cu produsul Intense Hydrator, care crește elasticitatea și flexibilitatea părului, lăsându-l strălucitor, cu volum și ușor de coafat. Acest tratament reparator este disponibil la la centrul SPA Beauty Concept Boutique. Prețul unui coafat cu Hair Repair System de la Joico este de 170 lei, pentru părul scurt sau mediu, respectiv 200 lei, pentru părul lung.

  1. Aplicarea de măști hidratante

Masca hidratantă nu trebuie să lipsească din ritualul spălării părului. Acest produs trebuie să fie profesional, de calitate și potrivit tipului de păr pe care îl ai. Masca se aplică doar pe lungimea părului, nu și la rădăcină și se lasă 3-5 minute pentru a acționa, înainte să fie înlăturată. Dacă ești adepta produselor naturiste, îți poți prepara și acasă o mască hidratantă.

  1. Coafat natural

Pentru a păstra strălucirea și sănătatea părului, usucă-l și coafează-l întotdeauna cu mare atenție. Temperatura ridicată și folosirea necorespunzătoare a aparatelor pentru uscat părul conduc la căderi masive ale firelor de păr. Specialiștii recomandă a se evita, pe cât posibil, uscarea cu placa, coafatul cu ondulatorul și cu alte aparate din comerț, care nu sunt profesionale. Acestea acționează la temperaturi ridicate, de cele mai multe ori nereglabile, care folosite incorect, pot distruge părul.

Usucă părul în mod natural si, dacă ai un par indisciplinat, apelează la specialiștii din saloanele de înfrumusețare, pentru că aceștia folosesc protecție termică și știu cum să distribuie căldura pe fiecare șuviță în parte, astfel încât părul să aibă un aspect catifelat, fără a i se distruge structurile de keratină.

  1. Tunde părul la început de toamnă

Pe perioada verii, vârfurile au foarte mult de suferit, iar părul capătă un aspect tern, casant și rebel. Fă-ți o schimbare de look sau tunde măcar vârfurile, pentru ca părul să se regenereze și să capete vitalitate și suplețe.

Vizitează http://www.beautyboutiqconcept.ro pentru un look personalizat!

  1. Vopsește părul, pentru extra strălucire

Fie că vrei să ascunzi firele albe, fie că ai părul decolorat și subțiat de la soare și de la folosirea altor produse de îngrijire capilară din comerț, vopsitul este o soluție pentru a reda strălucirea părului tău. Acțiunea nocivă a razelor solare, sarea din mare și clorul din piscine, toate decolorează părul, îl deshidratează și îl lasă fără strălucire. Pentru a nu arde părul, este indicat să lași vopsitul în seama hairstyliștilor cu experiență în domeniu, de la saloanele de înfrumusețare premium din proximitatea ta, recomandă hairstylistul Andreea Nicolau.

Martin Luther spunea că “Părul este cel mai bogat ornament al femeii”, așa că poartă-l cu mândrie și ai grijă de el!

Lasă un răspuns