Simona Dragomir și Mirela Retegan te învață cum să fii frumoasă de Mărțișor!

Simona Dragomir și Mirela Retegan te învață cum să fii frumoasă de Mărțișor!

Pe 8 februarie, la ora 18.00, Simona Dragomir împreună cu invitații ei își așteaptă publicul pentru a le transmite sfaturi practice pentru o viață sănătoasă și frumoasă.
„La început de an m-am gândit să le fac o surpriză iubitorilor de sănătate și frumos, organizând împreună cu Replica Vedetelor Events, o conferință care să conțină sfaturi pe care le putem aplica timp de o lună de zile, astfel încât să vedem și primele rezultate, reușind ca de Mărțisor să ne simțim și să fim mai frumoase!
Invitatul special va fi nimeni alta decât Mirela Retegan, Antrenorul Părinților și cea care știe să facă viața copiilor mai frumoasă, prin Gașca Zurli. Mirela ne va povesti cum a reușit să slăbesca și le va motiva să slăbească și pe cele prezente în sală! Știm că frumusețea vine din interior, așa că un alt invitat, Paul Ailincăi va vorbi despre Beauty Help, un produs miraculos pentru menținerea tinereții noastre. Fiecare dintre noi își dorește să zâmbească atunci când se privește în oglindă, iar doctorii Monicași Klodian Hazizi de la Clinica Denttaglio vor fi alături de noi și de această dată și ne vor ajuta să avem un zâmbet sănătos și frumos. Și pentru că multe graviduțe vor fi prezente la eveniment, banca de celule stem Biogenis, ne va fi din nou alături, pentru a ne povesti despre recoltarea de celule stem la naștere, asigurarea de sănătate a copiilor noștri. Iar pentru problemele cu hemoroizii, ce pot apărea în cele 9 luni de sarcină, invitatul nostru dr. Valeriu Ardeleanu, medic specialist chirurgie generală, are ca soluție crema Hemo Treat H. Așadar, mă bucur că începem anul în forță! Vă aștept cu drag, cu cadouri frumoase și sfaturi sănătoase, să vă înscrieti pe mailul conferintasimona@replicavedetelor.ro ” ,
ne-a declarat Simona Dragomir.

Cu toții știm că cea mai bună dietă din lume este cea pe care o poți ține ușor toată viața. Mirela Retegan a descoperit și a aplicat această dietă minune și ne va împărtăși sfaturi practice prin care putem să ajungem la kilogramele dorite. Mirela a reușit să strângă cu dieta ei minune, într-un timp record, 100.000 de femei care slăbesc zâmbind! Pe lângă aceste sfaturi, Mirela este și un promotor al fericirii copiilor noștri prin Gașca Zurli și este și Antrenorul Părinților care găsește rezolvare prin joc a problemelor întâmpinate de părinți. Acest eveniment informal își propune alături de doctorii, specialiștii,sponsorii și partenerii noștri, să ajute pe toți cei care doresc să fie prezenți, să trăiască o viață sănătoasă și frumoasă.
Taxa unică de participare 30 ron. Înscrieri pe:conferintasimona@replicavedetelor.ro.

Speackerii evenimentului vor fi:
• Cristina Vadanovici – reprezentant Biogenis
• Mirela Retegan – Antrenorul Părinților, Fondator Gașca Zurli,
Fondator grup susținere Slăbește cu mine
• Paul Ailincăi, Fondator Zenyth, Colon Help, Beauty Help
• Dr. Monica Hazizi, medic stomatolog, Denttagio Clinic,
• Dr. Klodian Hazizi, medic stomatolog, Denttaglio Clinic
• dr. Valeriu Ardeleanu, medic specialist chirurgie generală, care ne
va vorbi despre crema Hemo Treat H.

Lasă un răspuns