Smiley încheie primul deceniu de muzică solo și cântă „O poveste”

Smiley încheie primul deceniu de muzică solo și cântă „O poveste”

Smiley lansează „O poveste”, ultima piesă din maratonul aniversar #Smiley10, o coproducție HaHaHa Production și Cat Music. Piesa se va regăsi pe albumul cu numărul patru, care va fi disponibil începând cu 18 decembrie în format fizic și digital.

O poveste este despre dragoste, dragostea față de tot ce ne înconjoară și despre cum acest sentiment te poate salva. Tot ceea ce fac este pentru și din iubire. Adevărul meu este iubirea. Atât!”, spune Smiley.

O poveste a creat și Ionut Trandafir, regizorul videoclipului. “Imaginile ilustrează o morală cu care fiecare s-a întâlnit măcar o dată în viață: de multe ori venim în întâmpinarea cuiva ca un erou, urmând să ne dăm seama că, de fapt, noi suntem cei salvați. Ca în orice poveste mânată de destin, Smiley apare la final făcând un act de curaj pentru iubire, spune Ionuț Trandafir.

Lacul Paltinu a fost locul de desfășurare al filmărilor, unde cei doi protagoniști, actorii Tudor Andronic și Alma Costin au pus în scenă o poveste cinematografică. Momentul cel mai dificil, salvarea din apa înghețată a bărbatului, au facut-o pe actriță să vâslească de la un mal la altul într-un timp record.

Proiectul #Smiley10 a debutat pe 10 martie cu piesa-manifest “Flori de plastic”, al cărei videoclip, sub forma unui scurtmetraj de animație, este primul de acest gen lansat de Smiley. Aceasta a fost urmată de single-ul “De unde vii la ora asta?”, care a făcut performanța de a strânge un milion de vizualizări pe YouTube în prima zi și aproape 50 de milioane până în prezent și s-a menținut pentru două săptămâni pe locul 1 în Trending. “Domnu’ Smiley”, o piesă funk în care Smiley își cânta refrenul vieții, “Să-mi fie vara”, “Rara” și “O alta ea”, „Ce mă fac cu tine de azi”, featuring cu Guess Who, Pierdut printre femei sau Vals au completat lista de piese lansate în primele nouă luni ale proiectului #Smiley10, o confesiune muzicală multimedia, un maraton de lansări și inovații care va culmina cu o lansare de album, al patrulea din cariera solo a artistului.

Lasă un răspuns