Star Awards Gala premiază valorile 2016

Star Awards Gala  premiază valorile 2016

Pe 8 noiembrie la Ambasad‘Or Events & Leisure va avea loc o nouă ediție Star Awards Gala 2016, eveniment dedicat promovării și recunoașterii personalităților care au un renume semnificativ în diverse domenii de activitate, și care s-au remarcat prin proiectele și activitățiile lor .

Premiile Performanței, Creativității și Excelenței sunt un concept al realizatoarei de televiziune Adela Diaconu, care dorește să aducă în acest fel recunoașterea personalităților publice care s-au remarcat prin performanță și creativitate în domenii ca: muzică, arte, campanii sociale și umanitare, sport, design vestimentar, beauty și media. Prezentatorul Galei va fi Filip George, om de radio și televiziune, organizator de evenimente și PR.

14633649_1397335503617766_4143673917254273079_o

Câteva dintre numele personalităților din România nominalizate în cadrul Star Awards Gala 2016, ce s-au remarcat anul acesta prin performanță și creativitate în domenii ca: muzică, arte, campanii sociale și umanitare, sport, design vestimentar, beauty și media:
– Inna
– Cătălin Botezatu
– Ana Maria Brânză
– Camelia Potec
– Monica Roșu
– Mihai Leu
– Elisabeta Lipă
– Dana Săvuică
– Anamaria Prodan Reghecampf
– Smiley
– Alina Eremia
– Doina Melinte
– Crina Matei
–Mădălin Ionescu

Adela Diaconu este realizatorul tv, care a reușit în scurt timp să impună un produs media local pe piața media națională de divertisment. Emisiunea ”Bv01Ade by Adela Diaconu” s-a remarcat prin interviurile convenționale sau mai puțin convenționale cu nume mari din domenii ca moda și frumusețe, muzica, teatru și cinematografie, arte plastice, sport; prin reportajele exclusiviste de la cele mai cunoscute evenimente de modă din România, dar și prin abordarea unei tematici diverse și de interes în cadrul emisiunii. Emisiunea își propune o incursiune zilnică în lumea mondenă de la noi și se remarca printr-o atitudine curajoasă și tranșantă față de tot ce înseamnă fenomenul monden în general. Show-ul tv prezintă interviuri cu cele mai cunoscute vedete din România, prezentări de modă exclusiviste, cei mai renumiți specialiști din domeniul frumuseții, în acest mod emisiunea s-a identificat imediat ca o emisiune de fashion, informații și life-style.

afis-gala-2016-2-r

Lasă un răspuns