Un singur tratament, o mărime mai puțin!

Un singur tratament, o mărime mai puțin!

Singura procedură non-chirurgicală care elimină definitiv grăsimea din zonele cu probleme: de pe abdomen, talie, coapse, spate, brațe, chiar și din zona de deasupra genunchilor.

S-a dus frigul cu hainele groase și acum avem probleme cu siluetele “pompoase”,însă Beauty Concept Boutique vine în ajutorul vostru cu cel mai performant aparat-Clatuu , aparatul minune ce remodelează corpul, iar procedura nu este deloc dureroasă și nu necesită timp de recuperare. Aparatul, este unic în România și are două tipuri de aplicatoare, cel plat  este pentru stratul adipos redus și cel cu manipol curbat este pentru țesutul adipos dezvoltat, care se regăsește pe abdomen, spate sau șolduri. Sistemul controlat de răcire al Clatuu  are rezultate pe termen lung, îmbunătățind fermitatea pielii și textura sa, remodelând corpul și reducând depozitele de grăsime.Efectul este vizibil la 3 săptămani de la realizarea tratamentului, iar rezultatul final se instalează la 12 săptămâni de la realizarea procedurii.

Tratamentul reduce țesutul adipos prin înghețare la -9°C  și  ajută sistemul lipidic al organismului să elimine  în mod natural grăsimea. Odată distruse prin cryoterapie, adipocitele nu se mai regenerează, menținându-se în timp rezultatul obținut.

Lasă un răspuns